De diëtiste

Hallo, mijn naam is Sahar Naimi

Leuk dat u meer over mij wilt weten. Mijn naam is Sahar Naimi, diëtiste en eigenares van diëtistenpraktijk Diet4all in Schiedam. Ik ben Afghaans van afkomst en ben geboren en opgegroeid als kind in Iran. Ook heb ik een deel van mijn jeugd doorgebracht in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai).

Al vanaf mijn kindertijd was ik geïnteresseerd in gezonde voeding. Ik was altijd nieuwsgierig naar wat voeding met de gezondheid van de mens doet. Om die reden heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. In 2013 heb ik mijn studie met succes afgerond.

Na mijn studie heb ik veel cliënten mogen begeleiden naar een gezonde voedingstoestand en leefstijl. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een niet-westerse afkomst. Ik beschik over ruime kennis en ervaring van niet westerse eetgewoonten. Deze kennis is deels gekomen vanuit persoonlijke ervaring en mijn niet-westerse achtergrond. 

Ik wil deze specifieke kennis met name inzetten om de groep mensen met een niet-westerse achtergrond te helpen met gezonde voeding en leefstijl.

Mijn adviezen zijn altijd gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat ik door middel van cursussen en bijscholing mijn kennis actueel houd. 

Koken is mijn hobby. Dagelijks ben ik te vinden in de keuken en probeer ik regelmatig nieuwe, gezonde en lekkere recepten uit. Ik ben vooral geïnteresseerd in de verschillende keukens. Ook probeer ik regelmatig klassieke en traditionele recepten op een gezondere manier te bereiden. Volg Diet4all op Facebook en Instagram en houdt deze website in de gaten voor lekkere en gezonde recepten, interessante blogs en leuke tips.

Wie weet zien we elkaar binnenkort in de praktijk